Welkom op Uitvaart-Alkmaar.nl

Ster Uitvaartplanners Heerhugowaard

Mijn naam is Janneke van den Berg en ik ben namens Ster Uitvaartplanners franchisenemer in de regio Heerhugowaard/Alkmaar.

Door het overlijden van mijn ‘bonus’vader een aantal jaar geleden, heb ik werkelijk kunnen zien en voelen hoe bijzonder het vak van uitvaartbegeleiding is. Mijn liefde voor het vak was ontstaan. Niet lang daarna heb ik het roer omgegooid en ben ik mij gaan omscholen tot uitvaartbegeleider.

Na werkzaam te zijn geweest bij bijzondere uitvaartondernemingen heb ik de stap gezet om als franchisenemer voor Ster Uitvaartplanners aan de slag te gaan. Ster werkt vanuit integriteit, transparantie en een persoonlijke begeleiding. Deze visie en werkwijze sluit goed aan bij wie ik ben als uitvaartbegeleider en wie ik ben als mens.

Het laatste afscheid is een intens verdrietig moment en tegelijkertijd geeft het u de kans om een warme laatste herinnering te creëren. Een liefdevol en persoonlijk afscheid kan troost bieden en een eerste stap zijn in de rouwverwerking. Omdat ieder mens uniek is, is geen enkele uitvaart hetzelfde. Samen organiseren we een uitvaart die past bij de manier waarop uw geliefde in het leven heeft gestaan.

Bij het organiseren van de uitvaart staat u als familie centraal, neem ik uw zorgen uit handen en zal ik u begeleiden vanaf het allereerste moment. Door middel van goed luisteren, mijn empathisch vermogen, creativiteit in keuzemogelijkheden en mijn oog voor detail kan ik als uitvaartbegeleider samen met u zorgen voor een persoonlijk en passend afscheid.


Contact

Bezoekadres  :  Keerkring 68
1705ST  Heerhugowaard
Postadres  :  Postbus 8592
1114AN  Amsterdam
E-mail  :  janneke@ster-uitvaart.nl
Web  :  www.ster-uitvaart.nl/
Telefoon  :  06-41030444
Mobiel  :  06-41030444

Foto's: